tisdag 29 december 2009

God fortsättning på julen!
Nu har administrationen flyttat in i Folkteatern på Järntorget. Vi är på plats i nyrenoverade fina teaterhuset. Kontoren är fina och ljusa. Ett år i tillfälliga lokaler har tagit slut och vi är lyckliga att åter vara tillbaka på teatern och på Järntorget. Vi kommer öppna upp huset så även ni kan komma in och se hur fint det är under våren. Det blir "öppna hus dagar" som jag återkommer om med mera exakta datum.
För dig som inte vill vänta till öppet hus rekommenderar jag att bli teaterombud! Allra först in i huset blir självklart våra teaterombud och medlemmar på en oförglömlig kväll torsdag 18 februari - flera veckor före själva invigningen. Läs gärna mer om hur du blir teaterombud på vår hemsida.

Nu väntar vi också på alla skådespelare, konstnärliga teamet och alla tekniker för att vi alla ska vara samlade på teatern igen. Vi har fått tillgång till halva huset i första fasen. Dom två nya scenerna kommer bli fantastiska. Den delen är fortfarande en arbetsplats så vi har bara fått kika in ihop med en arbetsledare.

Biljettsläpppet närmar sig och spänningen stiger och aktiviteten ökar på marknadsavdelningen. Mycket ska vara klart och på plats och fungera till fredagen 29 januari. Det är datoruppkopplingar, foton, annonser, affischer och annat marknadsmaterial som är spännande att jobba med men som tar tid att göra som nu ska produceras.
Här i bloggen kommer ni få smygtitta på våra bilder så snart dom är klara.
Vi filmar också på endel repetitioner och det kommer också läggas upp korta filmer här i bloggen, troligen från mitten av januari.
Nu vill Marknad bara önska ett Gott Nytt År!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar